Fotografia si rabdarea

Una dintre cele mai importante calitati pe care trebuie sa le posede un fotograf comercial este rabdarea. Nu conteaza ce fel de job este si ce public tinta trebuie sa atragi, un fotograf trebuie sa aiba un set de calitati care va ajuta sa realizati o opera mare de arta, precum si generarea de bani. Asa ca unul dintre cele mai importante calitati, pe langa calificarea si cunostiintele, experienta si viziunea pentru creativitate este rabdarea.

Un fotograf comercial trebuie sa aiba rabdare pentru toate tipurile de sedinta. In special in cazul in care este un job in aer liber sau o sedinta cu un anume model sau animal. In cazul unui job in aer liber, trebuie sa asteptati pentru o lumina corespunzatoare si conditii meteorologice precoce. Lumina, in timpul zilei, joaca un rol foarte important. In multe cazuri, am vazut, o campanie de fotografie amanata din cauza unor conditii rele de iluminare. Uneori, in cazuri mai grave, proiectul devine abandonat din cauza lipsei de lumina corespunzatoare.

Chiar si in timp de noapte, conditiile meteorologice conteaza foarte mult pentru un proiect de success. De exemplu, daca dorim sa fotografiem intr-o noapte, chiar si o adiere usoara poate avea un impact puternic asupra aspectului imaginii. Adesea am dat peste situatii ciudate, precum cazul in care ne dorim ca un model anume sa arate o stare de spirit anume. Dar din cazua conditiilor meteorologice nefavorabile, modelul nu este capabil de a pune mai departe expresia corecta.

Rabdarea este de asemenea o necesitate atunci cand un fotograf comercial este in cautare de modele, in special in cazul in care modelul este uman sau animal. Ne trebuie o pregatire foarte mare pentru astfel de cazuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *